Nr sprawy: ZS EFS 0782.2.2012
Pułtusk, dn. 04.07.2012r.
UCZESTNICY
POSTĘPOWANIA PRZETARGOWEGO
Zawiadomienie o wyborze najkorzystniejszej oferty
DziaÅ‚ajÄ…c na podstawie art. 92 ust. 1 pkt 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówieÅ„ publicznych (Dz.U. z 2010 nr 113, poz. 759, ze zm.) informujÄ™, że w postÄ™powaniu o udzielenie zamówienia publicznego prowadzonego w trybie przetargu nieograniczonego na “OrganizacjÄ™ i przeprowadzenie warsztatów szkoleniowych”:
1) na zadanie nr 1 „Organizacja i przeprowadzenie kursu barmaÅ„skiego” wybrana zostaÅ‚a oferta nr 2 zÅ‚ożona przez firmÄ™:
BARMAN SERVICE Katarzyna Górnicka
ul. Dworcowa 3, 40-012 Katowice
Cena brutto wybranej oferty wynosi: 6.000,00 zł brutto (słownie: sześć tysięcy złotych 00/100)
Uzasadnienie prawne:
Art. 91 ust. 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (PZP).
Uzasadnienie faktyczne:
W postępowaniu na zadanie nr 1 wpłynęły 3 oferty. Zamawiający nie wykluczył żadnego Wykonawcy, ani nie odrzucił żadnej oferty. Firma BARMAN SERVICE spełnia warunki udziału w postępowaniu. Oferta spełnia wszystkie wymagania Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia (SIWZ), jest zgodna z przepisami ustawy PZP, jest ofertą najkorzystniejszą na podstawie ustalonego kryterium ceny, jest ofertą najtańszą i uzyskała maksymalną ilość punktów tj. 100.
Zgodnie z art. 94 ust. 1 pkt 2 w związku z art. 94 ust. 2 pkt 3 lit.a ustawy PZP przewidywany termin podpisania umowy o realizację zamówienia został wyznaczony na dzień 05.07.2012r.
Poniżej przedstawiam nazwy (firmy), siedziby i adresy wykonawców, którzy złożyli oferty niepodlegające odrzuceniu w niniejszym postępowaniu wraz ze streszczeniem oceny i porównania złożonych ofert zawierającym punktację przyznaną ofertom:
Numer oferty |
Firma (nazwa) lub nazwisko oraz |
Liczba punktów w kryterium: CENA |
Razem |
1 |
COCTAILSHOW Rafał Wraga ul. Osiedle 6, 59-820 Leśna |
60 |
60 |
2 |
BARMAN SERVICE Katarzyna Górnicka ul. Dworcowa 3, 40-012 Katowice |
100 |
100 |
4 |
COOK PRO Jarosław Uściński ul. Mała 48, 05-123 Chotomów |
60 |
60 |
2) na zadanie nr 2 „Organizacja i przeprowadzenie stażu u szefa kuchni” wybrana zostaÅ‚a oferta nr 4 zÅ‚ożona przez firmÄ™:
COOK PRO Jarosław Uściński
ul. Mała 48, 05-123 Chotomów
Cena brutto wybranej oferty wynosi: 3.600,00 zł brutto (słownie: trzy tysiące sześć złotych 00/100)
Uzasadnienie prawne:
Art. 91 ust. 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (PZP).
Uzasadnienie faktyczne:
W postępowaniu na zadanie nr 2 wpłynęła 1 oferta. Zamawiający nie wykluczył Wykonawcy, ani nie odrzucił oferty. Firma COOK PRO spełnia warunki udziału w postępowaniu. Oferta spełnia wszystkie wymagania Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia (SIWZ), jest zgodna z przepisami ustawy PZP, jest ofertą najkorzystniejszą na podstawie ustalonego kryterium ceny, jest ofertą najtańszą i uzyskała maksymalną ilość punktów tj. 100.
Zgodnie z art. 94 ust. 1 pkt 2 w związku z art. 94 ust. 2 pkt 1 lit.a ustawy PZP przewidywany termin podpisania umowy o realizację zamówienia został wyznaczony na dzień 05.07.2012r.
3) na zadanie nr 3„Organizacja i przeprowadzenie warsztatów gastronomia wczoraj i dziÅ›” wybrana zostaÅ‚a oferta nr 3 zÅ‚ożona przez:
p. Annę Sawicką zam. Moszyn, 06-100 Pułtusk
Cena brutto wybranej oferty wynosi: 5.120,00 zł brutto (słownie: pięć tysięcy sto dwadzieścia złotych 00/100)
Uzasadnienie prawne:
Art. 91 ust. 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (PZP).
Uzasadnienie faktyczne:
W postępowaniu na zadanie nr 3 wpłynęła 1 oferta. Zamawiający nie wykluczył Wykonawcy, ani nie odrzucił oferty. P. Anna Sawicka spełnia warunki udziału w postępowaniu. Oferta spełnia wszystkie wymagania Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia (SIWZ), jest zgodna z przepisami ustawy PZP, jest ofertą najkorzystniejszą na podstawie ustalonego kryterium ceny, jest ofertą najtańszą i uzyskała maksymalną ilość punktów tj. 100.
Zgodnie z art. 94 ust. 1 pkt 2 w związku z art. 94 ust. 2 pkt 1 lit.a ustawy PZP przewidywany termin podpisania umowy o realizację zamówienia został wyznaczony na dzień 05.07.2012r.
Od niniejszej decyzji przysługują środki ochrony prawnej, których procedury określono w dziale VI ustawy Prawo zamówień publicznych z dnia 29 stycznia 2004 r.
Z poważaniem
DYREKTOR
/-/ Dorota Orłowska
"Profesjonalny pracownik gastronomii”
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską w ramach środków Europejskiego Funduszu Społecznego.
Informacje o dokumencie:
- Informację wprowawdził(a) do BIP: Rzepkowski Grzegorz
- Data udostępnienia w BIP: 1970-01-01
- Informacja zaktualizowana przez: Rzepkowski Grzegorz
- Data ostatniej aktualizacji: 2012-07-04 09:46:09
- Liczba odsłon: 669
- Historia dokumentu: