Nr sprawy: ZS EFS 0782.2.2012

Pułtusk, dn. 04.07.2012r.



UCZESTNICY

POSTĘPOWANIA PRZETARGOWEGO


Zawiadomienie o wyborze najkorzystniejszej oferty


DziaÅ‚ajÄ…c na podstawie art. 92 ust. 1 pkt 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówieÅ„ publicznych (Dz.U. z 2010 nr 113, poz. 759, ze zm.) informujÄ™, że w postÄ™powaniu o udzielenie zamówienia publicznego prowadzonego w trybie przetargu nieograniczonego na OrganizacjÄ™ i przeprowadzenie warsztatów szkoleniowych”:

1) na zadanie nr 1 „Organizacja i przeprowadzenie kursu barmaÅ„skiego” wybrana zostaÅ‚a oferta nr 2 zÅ‚ożona przez firmÄ™:

BARMAN SERVICE Katarzyna Górnicka

ul. Dworcowa 3, 40-012 Katowice

Cena brutto wybranej oferty wynosi: 6.000,00 zł brutto (słownie: sześć tysięcy złotych 00/100)

Uzasadnienie prawne:

Art. 91 ust. 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (PZP).

Uzasadnienie faktyczne:

W postępowaniu na zadanie nr 1 wpłynęły 3 oferty. Zamawiający nie wykluczył żadnego Wykonawcy, ani nie odrzucił żadnej oferty. Firma BARMAN SERVICE spełnia warunki udziału w postępowaniu. Oferta spełnia wszystkie wymagania Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia (SIWZ), jest zgodna z przepisami ustawy PZP, jest ofertą najkorzystniejszą na podstawie ustalonego kryterium ceny, jest ofertą najtańszą i uzyskała maksymalną ilość punktów tj. 100.

Zgodnie z art. 94 ust. 1 pkt 2 w związku z art. 94 ust. 2 pkt 3 lit.a ustawy PZP przewidywany termin podpisania umowy o realizację zamówienia został wyznaczony na dzień 05.07.2012r.

Poniżej przedstawiam nazwy (firmy), siedziby i adresy wykonawców, którzy złożyli oferty niepodlegające odrzuceniu w niniejszym postępowaniu wraz ze streszczeniem oceny i porównania złożonych ofert zawierającym punktację przyznaną ofertom:

Numer oferty

Firma (nazwa) lub nazwisko oraz
adres wykonawcy

Liczba punktów

w kryterium:

CENA


Razem

1

COCTAILSHOW Rafał Wraga

ul. Osiedle 6, 59-820 Leśna

60

60

2

BARMAN SERVICE Katarzyna Górnicka

ul. Dworcowa 3, 40-012 Katowice

100

100

4

COOK PRO Jarosław Uściński

ul. Mała 48, 05-123 Chotomów

60

60


2) na zadanie nr 2 „Organizacja i przeprowadzenie stażu u szefa kuchni” wybrana zostaÅ‚a oferta nr 4 zÅ‚ożona przez firmÄ™:

COOK PRO Jarosław Uściński

ul. Mała 48, 05-123 Chotomów

Cena brutto wybranej oferty wynosi: 3.600,00 zł brutto (słownie: trzy tysiące sześć złotych 00/100)

Uzasadnienie prawne:

Art. 91 ust. 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (PZP).

Uzasadnienie faktyczne:

W postępowaniu na zadanie nr 2 wpłynęła 1 oferta. Zamawiający nie wykluczył Wykonawcy, ani nie odrzucił oferty. Firma COOK PRO spełnia warunki udziału w postępowaniu. Oferta spełnia wszystkie wymagania Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia (SIWZ), jest zgodna z przepisami ustawy PZP, jest ofertą najkorzystniejszą na podstawie ustalonego kryterium ceny, jest ofertą najtańszą i uzyskała maksymalną ilość punktów tj. 100.

Zgodnie z art. 94 ust. 1 pkt 2 w związku z art. 94 ust. 2 pkt 1 lit.a ustawy PZP przewidywany termin podpisania umowy o realizację zamówienia został wyznaczony na dzień 05.07.2012r.


3) na zadanie nr 3„Organizacja i przeprowadzenie warsztatów gastronomia wczoraj i dziÅ›” wybrana zostaÅ‚a oferta nr 3 zÅ‚ożona przez:

p. Annę Sawicką zam. Moszyn, 06-100 Pułtusk

Cena brutto wybranej oferty wynosi: 5.120,00 zł brutto (słownie: pięć tysięcy sto dwadzieścia złotych 00/100)

Uzasadnienie prawne:

Art. 91 ust. 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (PZP).

Uzasadnienie faktyczne:

W postępowaniu na zadanie nr 3 wpłynęła 1 oferta. Zamawiający nie wykluczył Wykonawcy, ani nie odrzucił oferty. P. Anna Sawicka spełnia warunki udziału w postępowaniu. Oferta spełnia wszystkie wymagania Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia (SIWZ), jest zgodna z przepisami ustawy PZP, jest ofertą najkorzystniejszą na podstawie ustalonego kryterium ceny, jest ofertą najtańszą i uzyskała maksymalną ilość punktów tj. 100.

Zgodnie z art. 94 ust. 1 pkt 2 w związku z art. 94 ust. 2 pkt 1 lit.a ustawy PZP przewidywany termin podpisania umowy o realizację zamówienia został wyznaczony na dzień 05.07.2012r.

Od niniejszej decyzji przysługują środki ochrony prawnej, których procedury określono w dziale VI ustawy Prawo zamówień publicznych z dnia 29 stycznia 2004 r.

Z poważaniem

DYREKTOR

/-/ Dorota Orłowska

"Profesjonalny pracownik gastronomii”

Projekt współfinansowany przez UniÄ™ EuropejskÄ… w ramach Å›rodków Europejskiego Funduszu SpoÅ‚ecznego.

Informacje o dokumencie:
  • InformacjÄ™ wprowawdziÅ‚(a) do BIP: Rzepkowski Grzegorz
  • Data udostÄ™pnienia w BIP: 1970-01-01
  • Informacja zaktualizowana przez: Rzepkowski Grzegorz
  • Data ostatniej aktualizacji: 2012-07-04 09:46:09
  • Liczba odsÅ‚on: 669
  • Historia dokumentu:

[Liczba odsłon: 10388406]

przewiń do góry