Wersja archiwalna 2014-11-06 14:11:53
o udzielenie zamówienia publicznego
dotyczy: postępowania o udzielenie zamówienia publicznego prowadzonego w trybie przetargu nieograniczonego na „Dostawy mięsa, wędlin i drobiu dla potrzeb Domu Pomocy Społecznej w Obrytem” o sygnaturze DPS.ZP264/PN5/2014.
ZAWIADOMIENIE
O WYBORZE NAJKORZYSTNIEJSZEJ OFERTY
Działając na podstawie art. 92 ust. 1 pkt 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. – Prawo zamówień publicznych (Dz.U. z 2013r. poz. 907, ze zm.) informuję, że w ww. postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego prowadzonego w trybie przetargu nieograniczonego na : „Dostawy mięsa, wędlin i drobiu dla potrzeb Domu Pomocy Społecznej w Obrytem” o sygnaturze DPS.ZP264/PN5/2014, wybrana została oferta Nr 5 złożona przez:
ZAKŁAD MIĘSNY
LENARCIK
Sławomir Lenarcik
Gotardy 37 06-126 Gzy
Cena brutto wybranej oferty wynosi: 169 888,85 zł. (słownie: sto sześćdziesiąt dziewięć tysięcy osiemset osiemdziesiąt osiem złotych 85/100).
Uzasadnienie prawne:
Art. 91 ust. 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (PZP).
Uzasadnienie faktyczne:
W postępowaniu na wynonanie powyższego zamówienia wpłynęło 6 ofert. Zamawiający nie wykluczył Wykonawcy ani nie odrzucił oferty. Wykonawcy spełniają warunki udziału w postępowaniu. Oferty spełniają wszystkie wymagania Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia i są zgodne z przepisami PZP.
Oferta złożona przez ZAKŁAD MIĘSNY LENARCIK, Sławomir Lenarcik, Gotardy 37, 06-126 Gzy jest ofertą najkorzystniejszą na podstawie ustalonego kryterium ceny - cena 100%, jest ofertą najtańszą i uzyskała maksymalną ilość punktów tj. 100.
Zgodnie z art. 94 ust. 2 pkt 3 litera a ustawy PZP przewidywany termin podpisania umowy o realizację zamówienia został wyznaczony na dzień 12.11.2014r.
Poniżej przedstawiam nazwy (firmy), siedziby i adresy wykonawców, którzy złożyli oferty niepodlegające odrzuceniu w niniejszym postępowaniu wraz ze streszczeniem oceny i porównania złożonych ofert zawierającym punktację przyznaną ofertom:
Lp.
|
Nr oferty |
Nazwa i adres wykonawcy |
Punktacja |
Razem |
1 |
1 |
Przedsiębiorstwo Handlowe AMD s.c. A. M. K. J. Dobrzyńscy 05-200 Wołomin Ul. 1 Maja 90 |
75,24 |
75,24 |
2 |
2 |
Zakład Przetwórstwa Mięsnego Grzegorz Nowakowski Dąbrowa 6 26-332 Sławno |
92,14 |
92,14 |
3 |
3 |
Polski Koncern Mięsny DUDA S. A. Oddział w Warszawie CM MAKTON Ul. Kłobucka 25 02-699 Warszawa |
92,04 |
92,04 |
4 |
4 |
Zakłady Mięsne „JADÓW” Sp. z o. o. Wójty 53 05-280 Jadów |
86,01 |
86,01 |
5 |
5 |
Zakład Mięsny LENARACIK Sławomir Lenarcik Gotardy 37 06-126 Gzy |
100 |
100 |
6 |
6 |
Zakłady Mięsne SOMIANKA Andrzej Ruciński Somianka 88 07-203 Somianka |
87,46 |
87,46 |
Od niniejszej decyzji przysługują środki ochrony prawnej, których procedury określono w dziale VI ustawy Prawo zamówień publicznych z dnia 29 stycznia 2004r.
Informacje o dokumencie:
- Informację wprowawdził(a) do BIP: Strzyżewski Marcin
- Data udostępnienia w BIP: 2014-11-06
- Informacja zaktualizowana przez: Strzyżewski Marcin
- Data ostatniej aktualizacji: 2014-11-06 14:11:53
- Liczba odsłon: 1738
- wróć do wersji akturalnej
- Historia dokumentu: